Fiat Professional Talento

Catalogusprijs € 23.150*
Catalogusprijs zonder kortingen, prijs exclusief BTW
Gamma

Overzicht

Fiat Professional Talento

Diesel
95 - 145 CV / 70 - 107 kW
5,8 - 8,0 (l/100km)
2
Euro 6d TEMP
Handgeschakeld
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs exclusief BTW

Details

Voertuig beschrijving

MULTI TALENT

Compact en wendbaar, onovertroffen in laadvermogen: met zijn veelzijdige karakter, royale binnenmaten en ontelbare aanpassingsmogelijkheden is de nieuwe Fiat Talento de ideale compagnon voor professionals die dagelijks aan de slag moeten in de stad of op de snelweg.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Verdere eigenschappen

Stijl

Het design is met de strakke lijnen, helemaal in overeenstemming met het nieuwe gevoel van de Fiat Professional modellen lijn. Dit nieuwe design vergroot de breedte van het voertuig en de laadcapaciteit, duidelijk waarneembaar door de vierkant vormgegeven achterkant, terwijl een gevoel van dynamiek en stabiliteit wordt overgebracht.

Comfort

Er is zorgvuldig nagedacht over het combineren van comfort en functionaliteit en het interieur is voorzien van alle standaard items die elk uur op uw werk aangenaam en effectief maken.
De ingenieuze oplossingen van een centrale stoel met een pop-up tafel, compleet met smartphone-houder* en tablet-houder* is slechts een van de vele functies die het tot uw toekomstige werkstation maken. *

Technologie

Technologie speelt een enorme rol binnen elk afzonderlijk bedrijf. En de Talento gebruikt die ook in zijn voordeel.
Hij wordt geleverd met compleet met radio/navigatiesysteem met onder andere een 7-inch touchscreen, Radio FM/AM (+DAB), ingresso USB en AUX, Bluetooth. De inrichting is praktisch en functioneel met een groot aantal opbergvakken.

Veiligheid

Alle werklui, passagiers of vracht komt veilig aan met de veiligheidsfuncties van de Talento. De Talento wordt geleverd met ABS met EBD, ESC met Traction+ Systeem en Hillholdertechnologie.  Plus optioneel Trailer Stability Assist, achter sensoren en video in de binnenspiegel.

Motor

De Talento wordt aangedreven door een volledige serie euro 6 motoren, waaronder de betrouwbare Twinturbomotor, met Traction + Systeem en ESC met Hillholder functie: zo kunt u werken waar u maar wilt.
Een betrouwbare, krachtige en kosten- efficiënte motor die een vermogen van maximaal 145 PK levert. Perfect om uw werk met hoge prestaties en een laag brandstofverbruik uit te voeren.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Fiat Professional Talento

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat Professional Talento
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies